donderdag 25 februari 2016

Kerstkaart week 8

Ik heb het wéér gehaald, een nieuwe kerstkaart.
Op de eerste plaats wil ik jullie bedanken voor de reacties op mijn vorige kaarten, hartstikke leuk om te lezen. Nu ik weer regelmatiger blog weet ik dat er veel tijd in gaat zitten, maar het is ook zo leuk om bij jullie te kijken en te reageren op de mooie creaties die ik bij jullie weer zie. Ook zo inspirerend om zelf te blijven knutselen.
Dit is mijn kaart voor deze week:


Een mooi voorgeprikt borduurpatroon uit een set van 6. Een 3D-plaatje van Marieke. Het achtergrondpapier is uit een nieuw houtpatronenblok van Noor!Design, uitgestanst met een mal van MarianneDesign. Ik vind hem zelf goed gelukt. Ik zal nog wel meer borduurkaarten plaatsen, want het is een heerlijk ontspannend werkje voor mij 's avonds bij de tv als ik te moe ben om te lezen. Hopelijk raken jullie ze niet beu.
Deze kaart doet weer mee voor week 8 bij 52 weeks to Christmas.
En ik ben prima begonnen dit jaar. Dit is al mijn 8e kaart, zoveel (beter is:zo weinig) heb ik er in heel 2015 maar gepost. Goed hè!

Lieve groetjes, Marlies

woensdag 24 februari 2016

Patricia was jarig!

Onze lieve schoondochter Patricia is pas jarig geweest en kreeg, toen we naar haar toe gingen dit kaartje. Ik heb hiervoor de Create & Celebrate set van Noor! Design gebruikt. De tekenmal voor de kaart, de stans van het raam en het knipvel van het popje zaten erbij.
Het kaartje is gemaakt met al wat ouder DP van Tilda en nieuw van Marianne Design. De stansen van hekjes, bloemen, bloempotten, kersenbloesem zijn uit de nieuwe set One Of A Kind van Noor! Design. Ik moest hem hebben, vond hem zó leuk! Het gras is met een pons van Martha Stewart gemaakt die ik al jaren heb. Klimop, vogel en vogelhuisjes zijn van Marianne Design. De vlaggenstans is van SU.


Toen ik de kaart af had zag ik dat er op het blog van noortje-design.blogspot.nl een challenge loopt. Daar wil ik dan ook aan meedoen met dit kaartje.
Ik kijk weer met plezier uit naar jullie reacties.

Lieve groetjes, Marlies