donderdag 17 oktober 2013

Verjaardagskaart voor Jolanda

Dag Ann, ik zie nu pas dat je mijn blog bent komen volgen, wat leuk! Ik kom ook snel bij jou kijken, tot gauw!
Ik heb eindelijk weer eens een kaartje gemaakt. Het was al een paar dagen af, maar ik kon het niet eerder plaatsen omdat het voor de verjaardag van Jolanda was. Ze is vandaag 35 jaar jong geworden en ik wilde graag dat het precies op haar verjaardag zou arriveren. Dat is gelukt, tante post heeft goed haar best gedaan.
Ik had aan de actie voor dierendag van Nicole Verkooijen meegedaan en een paar cursussen  over het kleuren met markers gekocht en ze zeer aandachtig zitten bekijken. Ik wilde weer eens met mijn Flexmarkers kleuren  en een kaart maken met een Magnoliastempel voor Jolanda. Die maakt ze zelf vaak en ik heb er maar twee. Ik heb alle kleuren Flexmarkers en gebruik ze veel te weinig, omdat ik het resultaat meestal erg matig vind als ik de kaarten zie van al die blogsterren om mij heen. Ik heb na het bekijken van de filmpjes van Nicole dus ijverig zitten oefenen.... omdat ik het kleuren met markers hartstikke moeilijk vind. Er is maar één manier om het te leren: doen.
Zie hier mijn kaartje waar ik best wel trots op ben:


Het DP is van Bildmalarna. De tekststempel en bijbehorende stansen zijn van Nicole Verkooijen. De randstans is van Crealies, het kant van de markt. Het lint is van Tilda, de swirlstans van Cheery Lynn. De bloemen heb ik van mijn dochter gekregen.

Ik lees weer met plezier jullie reacties. Bloggen is leuk, ook al ken ik de meesten van jullie niet, het voelt toch alsof ik er een aantal extra vriendinnen bij heb.

Lieve groetjes, Marlies